Brug for hjælp?
Ring 28 7000 96!

Marketing Automation

  • Er du træt af gule sedler over alt og endeløse strømme af kalenderpåmindelser med alle de personer, du skal huske at følge op på?
  • Kunne du også tænke dig at al kommunikation omkring dit webinar, din workshop eller din webshop skete automatisk, så du bare skulle koncentrere dig om at levere det bedste produkt?
  • Ville du gerne automatisk kunne opsamle leads og finde ud af, hvem af dem, der rent faktisk var klar til at købe?

Det kan faktisk lade sig gøre – og med et værktøj som Infusionsoft kan selv små virksomheder også være med prismæssigt.


Marketing Automation er ét af de helt store nøgleord indenfor markedsføring i øjeblikket. Fokus i Marketing Automation er at gøre brug af forskellige IT-værktøjer til at effektivisere sin markedsføring, således man kan planlægge de enkelte processer og sammenhængen heraf i sin markedsføring på forhånd. Den praktiske gennemførsel kan herefter automatiseres – målrettet, effektivt og med mindst mulig brug af ressourcer.

Konkret kan SMV Marketing hjælpe dig med:

  • fastlæggelse af en klar marketingstrategi
  • segmentering og udvælgelse af din virksomheds primære målgrupper
  • fastlæggelse af de marketingkanaler, som bedst rammer den udvalgte målgruppe
  • planlægning og praktisk gennemførsel af kampagner via email, web samt sociale og offline medier
  • evaluering og opfølgning

Hos SMV Marketing arbejder vi med en lang række platforme; både open source platforme som bl.a. Wordpress og Google Products & Services samt licenserede platforme fra bl.a. Microsoft, Adobe, Memberium og Infusionsoft CRM.

SMV Marketing er Infusionsoft© Certified Consultant og arbejder tæt sammen med Automation People, der er Infusionsoft© Certified Partner.


Vil du også kickstarte din Marketing Automation?

Få GRATIS skabelon + introguide til at lægge din handleplan.

Så er du allerede første skridt på vejen mod at lægge en handleplan for din virksomheds egen Livscyklus Marketing og en lettere hverdag med Marketing Automation. 

 

LinkedIn
Follow by Email
RSS